Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριπλή ανανέωση στον Πανερυθραϊκό

Published

on

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μπαμπαλούκα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πολύπειρος μέσος ήρθε για πρώτη φορά στην Ερυθραία τον Ιανουάριο του 2015 αλλά από την πρώτη στιγμή “έδεσε” με την ομάδα και θα είναι μέλος της μία ακόμα χρονιά.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνία ο Μπαμπαλούκας δήλωσε: “Η συνεργασία μου με τον Πανερυθραϊκό ήταν ιδανική τα τελευταία χρόνια και γι’αυτό τον πρώτο λόγο για το που θα συνεχίσω αυτή την χρονιά τον είχε η Ερυθραία για μένα και χαίρομαι που θα μείνω εδώ και τη νέα σεζόν ώστε να βοηθήσω τον Πανερυθραϊκό να πετύχει τους στόχους του.”

H διοίκηση του Πανερυθραϊκού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπρίλη και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος άσος βρίσκεται στην ομάδα της Ερυθραίας από το 2014 και θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική χρονιά να φοράει τη φανέλα του Πανερυθραϊκού.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Γιάννης Μπρίλης δήλωσε: “Με τα παιδιά στην ομάδα είμαστε σαν οικογένεια, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός γηπέδων.

 

Ο Πανερυθραικος είναι ένας παραδεισος για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες χάρη στον πρόεδρο κύριο Τόνυ Αχαρονιάν,στον προπονητή μας κ. Τσιμπακη και στον τεχνικό διευθυντή κ. Δημητρίου, οπότε από την στιγμή που ήθελαν να μείνω δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι η χρονιά η φετινή είναι ξεχωριστή , καθώς θα είναι η τελευταία για τον καλύτερο παίκτη-φίλο που έχω συνεργαστεί ποτέ ,τον αρχηγό μας Νίκο Αντωνιάδη”

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κάρολο Γλύνο.

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει με την επιτυχία την προσπάθειά του να διατηρήσει τον κορμό της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που για μία ακόμα χρονιά θα είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Ελπίζω πως και τη νέα σεζόν θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”, δήλωσε ο έμπειρος άσος λίγο μετά την συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.