Connect with us

3ος Όμιλος

Τριπλή ενίσχυση στην Χαλκίδα

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Χαλκίδας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τους τερματοφύλακες, Θανάση Κακαβά, Δημήτρη Κουρουμπέτση και τον μέσο Κώστα Σκάρο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  :

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Α.Ο.Χαλκίς ανέβαλε την κάτωθι ανακοίνωση.
Με την παρούσα λοιπόν, η ομάδα μας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της για την έναρξη συνεργασίας με τους εξής ποδοσφαιριστές:

1. Κακαβά Αθανάσιο – Τερματοφύλακα
Ο Θανάσης την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Πειραιά. Το γεγονός όμως ότι είναι Χαλκιδέος, η όρεξή του για δουλειά και η δίψα του για διάκριση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Α.Ο.Χ., ο οποίος όπως είναι γνωστό επιθυμεί τη δημιουργία μιας ομάδας με έντονο το Ευβοϊκό στοιχείο. Κρίθηκε επομένως επιβεβλημένο να ξαναγυρίσει στα παλιά του λημέρια και να βοηθήσει και εκείνος στη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας για την υπέρβαση.

2. Κουρουμπέτση Δημήτριο – Τερματοφύλακα
Ο νεαρός πορτιέρο έχει περάσει από Πανώνιο, Πανηλειακό και Ζακυνθιακό, ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πιερικός. Οι ικανότητες του ανάγκασαν τους ανθρώπους μας να τον εντάξουν στο δυναμικό του Α.Ο.Χαλκίς.

3. Σκάρο Κωνσταντίνο – Μέσος
Έχοντας πλούσιο βιογραφικό και εμπειρίες από ομάδες όπως Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Αστέρα, Α.Ο.Γλυφάδα, Παναρκαδικό και Α.Ο. Χανίων, ο Κώστας αποτελεί σημαντικό εργαλείο στα χέρια του κάθε προπονητή. Άλλωστε η απόδοση του Κώστα στα τελευταία 2 παιχνίδια του Α.Ο.Χ. πιστοποιεί την εμπειρία του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Α.Ο.Χαλκίς τους εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη χρονιά με τα χρώματα των «Νερατζούρι»