Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριπλή ενίσχυση στον Άγιο Δημήτριο

Published

on

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια της να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία ανακοίνωσε ο Άγιος Δημήτριος.

Αναλυτικά…

ΤΡΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.!

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΒΑΛΑ (επιθετικός),Γκρίντιους Λαπούση (αμυντικός μέσος),BAH MOHAMED SALIEU (επιθετικός) τους ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Γαβαλάς αγωνίζεται στην θέση της επίθεσης στο πρώτο μισό ήταν στον Γ.Σ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και καλύπτει θέση μικρού γεννημένος του 2002.

Ο Γκρίντιους Λαπούση αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου στο πρώτο μισό ήταν στον Ολυμπιακό Αγ.Στεφάνου και καλύπτει επίσης θέση μικρού γεννημένος του 2003.

BAH MOHAMED SALIEU αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσεις πέρασε τα τέστ που ήθελε ο κόουτς αλβέρτος παπαδάκης και έδωσε το πράσινο φώς για την απόκτηση του πρόκειται για ποδοσφαιριστή απο την sierra leone με άριστη τεχνική κατάρτηση,έφεση στο σκοράρισμα και ταχύτατος στις πλευρές της επίθεσεις,μάλιστα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευη που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Όλοι θα είναι στην διάθεση του ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ στο αυριανό παιχνίδι με τον Περιστέρι εκτός έδρας.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.!🔷♦️🔵👊🏻

#barca #miapolimiaomada #agiosdimitriosfc