Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριπλή ενίσχυση στον Ηφαιστο Περιστερίου

Published

on

Σε τρεις πολύ σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Ηφαιστος Περιστερίου, με  την διοίκηση να δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις τις να κάνει η ομάδα μια πολύμ καλή πορεία μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν.

Το δελτίο Τύπου…

Τριπλό χτύπημα – ηχηρό μήνυμα για όσους πιστεύουν ότι ο Ήφαιστος πορεύεται χωρίς ουσιαστικό στόχο στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
Τρεις ακόμη ενισχυτικές κινήσεις υλοποίησε η διοίκηση του Κωνσταντίνου Αλαφούζου με τους Στάθη Μπούρσαλη, Γιάννη Κολονέρο και Απόστολο Φουκούλη να δηλώνουν άμεσα διαθεσιμότητα και να φορούν τη φανέλα του συλλόγου.
Γεννημένος στις 24/5/1997 ο Στάθης Μπούρσαλης προέρχεται από το Π. Φάληρο, με προηγούμενη αγωνιστική παρουσία σε Ηλιούπολη, Αθηναΐκό, Πετάλωνα, Αγιαξ Ταύρου και “γεμάτες” χρονιές σε ανασταλτικούς ρόλους, κυρίως ως κεντρικός αμυντικός.
Ο Γιάννης Κολονέρος(ΦΩΤΟ) (γενν. 5/12/1995) με 15 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρώτο μισό της χρονιάς με τα Μελίσσια και προϋπηρεσία σε Αχαρναϊκό, Νικολακάκη, Κρυονέρι, Καματερό και Αήττητο Σπάτων έρχεται να ενισχύσει τη γραμμή πυρός ενώ,
Ο Απόστολος Φουκούλης ξανασμίγει με τους Νίκο Βλάχο και Διονύση Πάζα μετά τη σεζόν 2022-’23 που συμπορεύτηκαν στο Χαλάνδρι.
Γεννημένος 21/4/2000, αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ έχει αγωνιστεί με τους Ηλυσιακό, Κένταυρο Βριλλησίων, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι και Μελίσσια.
Καλώς ορίσατε. Υγεία, υπομονή και επιμονή, Το υπόλοιπο της σεζόν αποτελεί κριτήριο για όλους όσοι θέλουν να είναι στην αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου σε ρόλο πρωταγωνιστή.