Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τριπλή μεταγραφική κίνηση στον ΠΑΟ Καματερού

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΠΑΟ Καματερού…

Σε τριπλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η δίοικηση του ΠΑΟ Καματερού την χειμερινή περίοδο ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας, δίνοντας παραλληλα τα “αναγκαία εργαλεία” στον Μιχάλη Κάτσικα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πρώτη κίνηση έγινε με τον Δημήτρη Αρναρέλλη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έκανε το ντεμπούτο στον αγώνα με τον Ιάσονα. Ο 34χρόνος μέσος αγωνίζοταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΣ Γαλάτσι ενω έχει φορέσει και τις φανέλες των ΠΟΨ, Κηφισιά 2010, ΓΣ Καισαριανής και Αλσούπολης.

Ο Αρναρέλλης πρόκειται να προσφέρει πολλά με την εμπείρια του, στον ΠΑΟ Καματερού ενω έδειξε να προσαρμόζετε καλά στο κλίμα της ομάδας, παράλληλα έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο του ματς με χρώματα του ΠΑΟ Καματερού.

Δεύτερη κίνηση ήταν η απόκτηση του Ανδρέα Σιατούνη απο τον Αστέρα Εξαρχείων. Ο παίκτης που αγωνίζετε στην μεσαία γραμμή είναι μόλις 17 ετών και στο ματς με τον Ιάσονα αγωνίστηκε για 84′ ως αριστερό μπακ με πολύ καλά αποτελέσματα. Εχει επίσης περάσει απο τις ακαδημίες του Ατρομήτου.

Τρίτη κίνηση κατα την χειμερινή περίοδο είναι η μετακίνηση του Νίκο Κονόμη απο τον ΑΟ Περιστερίου. Ο παίκτης είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ενω έχει φορέσει τις φανέλες των ακαδημίων Ατρόμητου και Απόλλων Αθηνών.