Connect with us

6ος Όμιλος

Τριπλό… χτύπημα από Κερατσίνι

Published

on

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τρείς ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο της μεταγραφικής του ενίσχυσης, εν όψει  της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος. 

Πρόκειται για το  νεαρό κεντρικό αμυντικό, Ανδριανό Μεγαλοοικονόμου (7-6-1998) που μέχρι πρότινος έπαιζε στον Αχαρναικό, , ο οποίος θεωρείται ένα απο τα σπουδαιότρα ταλέντα του Πειραιά  και την σεζόν 2016-17 ,είχε  16 συμμετοχές,ενώ φέτος είχε 3 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και δύο στο Κύπελλο, ένα εκ των οποίων ήταν με τον Ολυμπιακό.

Ο δεύτερος ,προέρχεται και αυτός απο τον Αχαρναικό και πρόκειται για τον  επιθετικό Γιάννη Κυριαζόπουλο(14-11-1998),με 13 συμμετοχές τη σεζόν 2016-2017  και μία φέτος στο Πρωτάθλημα της Football league, συν δύο στο Κύπελλο.

Ο τρίτος είναι ο νεαρός κίπερ,Αγγελος Τάφας  (5-7-2000) που έπαιζε στο Λουτράκι ως δανεικός από την ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε στο επίπεδο των Ακαδημιών της, όντας και διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ17 της Αλβανίας.

Η οικογένεια του ΑΠΟ Κερατσίνι καλωσορίζει τους τρεις ποδοσφαιριστες στους “Ροσονέρι” και τους εύχεται υγεία και δύναμη .

Τέλος ο Καλογιάννης

Παράλληλα η ομαδα έκανε γνωστή την αποχώρηση του Παναγιώτη Καλογιάννη ύστερα από δική του επιθυμία.

Αναλυτικά, το κείμενο:

“O AΠΟ Κερατσίνι ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καλογιάννη,ύστερα απο δική του επιλογή.  Η διοίκηση της ομάδας ,τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

Επίσης , ο Γιώργος Σφυρογιαννάκης παραχωρήθηκε δανεικός στο Μοσχάτο ,ενώ δανεικοί θα δοθούν και οι τερματοφύλακες Τσούβαλης και Λευκόπουλο

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply