Connect with us

3ος Όμιλος

Τριπλό ‘χτύπημα’ από Χαλκίδα

Published

on

Σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο ΑΟ Χαλκίδας καθώς η ιστορική ομάδα συμφώνησε με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, Χρήστο Δημητρίου που μέχρι πρότινος έπαιξε στο Σχηματάρι. Παράλληλα, με τη φανέλα των νερατζούρι θα αγωνίζεται ο 18χρονος επιτελικές μέσος Ιωακειμ Αποστολόπουλος που αποδεσμεύτηκε πριν μερικές ημέρες από το Λεβαδειακό, καθώς επίσης και ο 24χρονος μέσος Ανδρέας Ντάμπος με θητεία σε Φωκικό και Καλλονή.

Στο μεταξύ, ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Λάμπρου από την εικόνα που παρουσίασαν οι νερατζούρι στο φιλικό με το Φωστήρα. Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος διατήρησε χαμηλά τους τόνους τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ανέτοιμοι ακόμη. Βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας και χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά. Οι πρώτες προπονήσεις ήταν εισαγωγικές διότι δεν είχαμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει η εικόνα διότι ο Φωστήρας ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά ήταν ικανοποιητική. Πρέπει να αποκτήσουμε τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές και ευελπιστώ ότι θα παρουσιάσουμε καλή εικονα’.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Κυριακή οι νερατζούρι θα δώσουν το τρίτο τους φιλικό αφού θα υποδεχτούν στις 18.00 τον Οπούντιο Μαρτίνου.