Connect with us

stoplekto

Τριπλό «χτύπημα» η Αμφιάλη

Published

on

Δυναμικά ξεκίνησε την μεταγραφική της ενίσχυση η ομάδα της Αμφιάλης πραγματοποιώντας τρεις αξιόλογες προσθήκες. Αρχικά πήρε τον γκολκίπερ Χάρη Γασπαρινάτο, ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν βασικό μέλος του ΑΟ Κορυδαλλού και από τους σημαντικούς συντελεστές στην άνοδο του συλλόγου στην Α’ Κατηγορία. Μεγάλο ρόλο στην επίτευξη της μεταγραφής έπαιξε και η εισήγηση του προπονητη τερματοφυλάκων και μέλους του τεχνικού τιμ Μάκη Κέμου και  οι ιθύνοντες της Αμφιάλης κινήθηκαν άμεσα για να τον «κλείσουν».

Ακόμη με τον σύλλογο συμφώνησε ο 23χρονος Χρήστος Βασλαμίδης, που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕ Περάματος. Ο ταλαντούχος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Άρη Αμφιάλης καθώς και στην Οδηγήτρια με την οποία αναδείχθηκε και πρωταθλητής.

Τέλος, νέο μέλος της Αμφιάλης είναι και ο 17χρονος στόπερ Αρμάντο Μιντρίτα, που θεωρείται ένα πολύ καλό ταλέντο και αποκτήθηκε μετά από ενέργειες του προπονητή του συλλόγου Γιώργου Τσιριγώτη.

* Ο Δημήτρης Κολέτσης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Αμφιάλης. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε πέρσι τον Γενάρη στο σύλλογο και αν και έπαιξε για λίγους αγώνες, λόγω της παράλληλης στρατιωτικής του θητείας σκόραρε αρκετές φορές.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply