Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τριφυλλιακός, μια ευχάριστη έκπληξη

Published

on

Αναμφίβολα ο Τριφυλλιακός είναι μέσα στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος Β’ ΕΠΣΑ. Το ‘μαύρο τριφύλλι’ συνεχίζει να παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και να συλλέγει πόντους φτάνοντας στην πέμπτη θέση με 18 βαθμούς. Τελευταίο ‘θύμα’ του ο ουραγός Ερμής Ηρακλείου στο γήπεδο Πράσινου Λόφου και το σκορ νίκης 2-1, η πρώτη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ… απότομα, καθώς στο 15′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Βασιλόπουλο, ενώ στο 22′ ήταν η σειρά του Ερμή να σημαδέψει τα δοκάρια με τον Ακούρο. Το πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι θα τελειώσει στο 0-0, όμως ο Βασιλόπουλος δεν λάθεψε στις καθυστερήσεις κι άνοιξε το σκορ. Στο 60′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής απλούστευσε την κατάσταση για το συγκρότημα του Γιώργου Κατσαρού σκοράροντας το 2-0. Εκεί κλείδωσε η αναμέτρηση, με τον Κακαμπάκο να μειώνει απλά σε 2-1 στο 87′ χάρις την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Εσαμπαλίδης από τον Κουτρουμπίλια.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος Γ., Στάμος Β., Δαρσακλής Η.

Ερμής: Παφίλης, Καλλιανέζος, Κωστόπουλος, Σφυρής, Μανώλης, Κακαμπάκος, Αδαμόπουλος, Εσαμπαλίδης, Παρασκευόπουλος (67′ Κλεισιάρης), Καφετζής (32′ λ.τρ. Αθανασίου), Ακούρος (52′ Οικονόμου).

Τριφυλλιακός: Βασιλειάδης, Κατσούλης (75′ Τραντός), Λάγγαρης, Τριανταφύλλου, Γκούντος, Θεοδώρου, Τόλιας (57′ Παπαδόπουλος), Κουτρουμπίλας, Βασιλόπουλος (88′ Βιγκάνι), Ζάχαρης, Τρυφωνίδης.