Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερά Πατήσια, 4-1 τον Πλάτωνα

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση τα Πατήσια επικράτησαν με 4-1 επί του Πλάτωνα και μπήκαν με ιδανικό τρόπο στα μπαράζ ανόδου.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Αλέξανδρο Σαραγούδα που πέτυχε χατ τρικ και έφτασαν τους 38 βαθμούς, ενώ ο Πλάτωνας έμεινε στους 39.

Ο Σαραγούδας άνοιξε το σκορ στο 13′, με τον Ντούπη στο 26′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 31′ ο Καλλίτσης έκανε το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στη λήξη του ημιχρόνου δημουργήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο εκπρόσωπος του Πλάτωνα Βασίλης Πάσχος. Ο Σαραγούδας με ακόμη δύο γκολ στο 53′ και στο 63′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΠΑΤΗΣΙΑ: Κανελλόπουλος, Στέφα (64′ Παπαδόπουλος), Παναγόπουλος, Ζησάκης, Σοαντζόγλου (64′ Μπάζμπας), Ορφανός, Καλλίτσης, Καψάλης (70′ Δημόπουλος), Λύερος (76′ Τσουλούφης), Σαραγούδας, Αλιάι (76′ Μητσάκος).

ΠΛΑΤΩΝΑΣ: Στρατηγαρέας, Ξούρας, Μάντζαρης (56′ Μπάλα), Φελεμέγκας, Αναγνώστης, Σταμελάκης, Ψαρουδάκης, Ντούπης (75′ Καζάκος), Καπαρδέλης (37′ λ.τ. Γεωργιάδης), Ηλιόπουλος (75′ Κάτρης), Οικονομίδης (56′ Μάτζαρης).