Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερά Σούρμενα, 4-1 γκρέμισαν τη Διάνα από την κορυφή

Published

on

Σε ένα ματς [πραγματικό ντέρμπι που κυριολεκτικά τα είχε όλα, τα Σούρμενα κάνοντας φανταστική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος υποχρέωσαν τη Διάνα Ηλιούπολης στην πρώτη της φετινή ήττα με το εμφατικό 4-1, ρίχνοντας την από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Διάνα έμεινε έτσι στους 57 βαθμούς, με τα Σούρμενα να μένουν στους 50.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και αφού στο 17′ είχαν δοκάρι με τον Αρσενίου, στο 23′ ο Μιχελής έκανε το 1-0. Στο 32′ ο Σετελλάρι πέτυχε τοο 2-0, ενώ στο 41′ ο Οικονόμου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 72′ υπήρξε ένταση μεταξύ των παιχτών, με τον διαιτητή να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σετελλάρι από τα Σούρμενα και τον Μαλάι από τη Διάνα. Στο 74′ ήρθε η μείωση του σκορ όταν ο Αλέξανδρος Καζάκος έκανε το 3-1, αλλά στο 87′ ο Μαργαρίτης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Σουρμένων διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Στο 90+3′ η Διάνα έμεινε με 9 παίχτες, λόγω αποβολής του Κωνσταντινίδη με 2η κίτρινη κάρτα.

 

ΣΟΎΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Κωνσταντινίδης, Μιχελής, Σετελλάρι, Αρβανίτης, Οικονόμου (67′ Μακρυνόρης), Παπαδάκης, Μαργαρίτης, Αρσενίου (90′ Λαμτσάι), Λειβαδάς (73′ Κρητικός).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (46′ Πανίδης), Κατσιάνης (46′ Ζώης), Νίκολλι (73′ Γιαννουλάκης), Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Α. (88′ Σιδεράς), Κωνσταντινίδης, Καζάκος Π. (46′ Μαλάι), Φάρος, Ποντικάκος.