Connect with us

Γ Εθνική

Τρομερή ανατροπή και μεγάλο διπλό το Χαϊδάρι, 2-1 τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Ο Ερμής Ζωνιανών κρατούσε στα χέρια του μια πολύ σπουδαία νίκη μέχρι το 80′ όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε…black out με αποτέλεσμα το Χαϊδάρι να φύγει με το διπλό από το Ρέθυμνο στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ερμής Ζωνιανών μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 13′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Σκουτέλη να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας του Χαϊδαρίου ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους για πρώτη φορά στα καρέ του Χρήστου στο 26′ από στατική φάση με τον Αποστολόπουλο να σουτάρει φάουλ και τον κίπερ του Ερμή Ζωνιανών να διώχνει.

Ένα λεπτό μετά ο Ερμής Ζωνιανών έβγαλε κόντρα επίθεση με τον Κωστάκη να βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Κεφαλούκο, όμως ο τελευταίος καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στην άμυνα του Χαϊδαρίου να κόψει.  Η καλή εικόνα του Ερμή έφερε και το γκολ στο 36′ όταν μετά από ωραία ανάπτυξη ο Γεμιστός σέντραρε και ο Λίτσκας με δυνατό σουτ νίκησε τον Ανδριόλα κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Τσεμπερίδη να πλασάρει μέσα από την περιοχή, όμως ο Χρήστου έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 67′ το Χαϊδάρι έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Αργυρίου να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 70′ η ομάδα του Μηνά Πίτσου άγγιξε το 2-0 με τον Κουκούλη, όμως ο Ερρίκος έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στο 80′ το Χαϊδάρι έφερε το ματς στα ίσα,  όταν ο Αργυρίου βγήκε τετ α τετ με τον Χρήστου με τον πρώτο να σουτάρει την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 86′ το Χαίδάρι έκανε την ολική ανατροπή στο ματς όταν ο Χρήστου ανέτρεψε τον Αργυρίου μέσα στην περιοχή με τον Μισαηλίδη να δείχνει την άσπρη βούλα και να αποβάλει τον ικανό τερματοφύλακα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματέα ο οποίος έκανε το 2-1.

Λίγο πριν τελειώσει το ματς οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Τσούρλου, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε και ο Ερμής Ζωνιανών γνώρισε την ήττα.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Γεμιστός, Ζερβός (88′ Δεσποτόπουλος), Μπαμπουλάκης, Σαρρής, Πλιάτσικας, Βιτώρος (78′ Ρουιζίνιο), Κεφαλούκος, Λίτσκας (62′ Κουκούλης), Σκουτέλης, Κωστάκης

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Δάρρας, Ρόπας, Αννιτσάκης, Ερρίκος, Τσιούλος, Τσεμπερίδης (76′ Δραμής (94′ Αρβανιτάκης)), Πολίτης, Γκρέμπι, Αποστολόπουλος (46′ Ματέα), Αργυρίου.

ΠΗΓΗ: GRANDSPORT