Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τρομερή ανατροπή και πρόκριση η Τερψιθέα, 2-1 εκτός τον Φοίνικα Περιστερίου

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό ματς με απίστευτο φινάλε, η Τερψιθέα επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί του Φοίνικα Περιστερίου και προκρίθηκε στην τρ’ίτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Το αποτέλεσμα του αγώνα αδικεί τους γηπεδούχους που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν σαφώς ανώτεροι και κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι το 82′, αλλά στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν…

Στο 13′ ο Διονάτος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 48′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μάζη, ενώ στο 82′ ο Ταμποτ’έλης κόβτρα στη ροή του ματς έκανε το 1-1. Στο 84′ ο Φοίνικας έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Δήμου με απευθείας κόκκινη, και στο 90′ ο Πόρης με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Διαμαντής, Ηλιόπουλος (42′ Μαγαλιός)(86′ Σταμάτης), Λαγός, Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Δήμος, Μάζης (86′ Σοροβίγκας), Καραγιώργος (72′ Καραλής), Διονάτος (86′ Παπανικολάου).

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Γκιουλής, Γραμματικόπουλος, Νταλής (86′ Σταματίου), Καραντζούλης, Δημόπουλος (68′ Γουλέτας), Τσιρόπουλος Σ. (68′ Ταμποτέλης), Κυργοτάσης (55′ Θερτσάι), Κουρουπάκης, Ρήγας (55′ Λύσανδρος), Πόρης, Τσιρόπουλος Δ..