Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερή ανατροπή ο Αγιος Δημήτριος, 2-1 τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Published

on

Δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα ο Αγιος Δημήτριος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί του Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη και να βάλει φωτιά στη μάχη της ανόδου.

Εφτασε έτσι τους 22 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε στους 24 και παραμένει στην πρώτη θέση, περιμένοντας όμως το αυριανό ματς των Βριλησσίων για να δει αν θα μείνει εκεί…

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 50′ με τον Κορφιάτη, ενώ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 72′ όταν ο Δούρος έκανε το 0-1. Ομως οι τυπικά γηπεδούχοι (ο αγώνας έγινε στην Πετρούπολη) αντέδρασαν άμεσα, και αφού στο 75′ ο Γιαννούλης έκανε το 1-1, στο 81′ ο Ερμάλ ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική ενέργεια και με έξοχο πλασέ έκανε το 2-1.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μανώλης, Καρπέτας (54′ Συκαράς), Χιώτης, Φούφας (46′ Μεντί), Τσάκος, Λεβένης, Αρώνης, Γιαννούλης, Ρίζος (75′ Κατσικανταής), Κούτρος, Ερμάλ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ: Δράκο, Κανελλάκης, Τσαλέρας (90′ Τσούμπας), Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας (83′ Απέργης), Κορφιάτης, Δημητρόπουλος (46’ Δούρος), Νόκα (90+5′ Βλάχος), Κοφίνης, Τριανταφυλλίδης.