Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερή ανατροπή ο Αθηναϊκός, 2-2 φρέναρε τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που έσπασαν καρδιές, ο Αθηναϊκός αν και βρέθηκε να χάνει με 2 γκολ διαφορά υποχρέωσε τη Διάνα Ηλιούπολης σε ισοπαλία 2-2.

Η Διάνα παρέμεινε αήττητη αλλά με 20 βαθμούς είδε τη διαφορά  από την κορυφή να απομακρύνεται. Από την άλλη ο Αθηναϊκός πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό κυρίως από πλευράς ψυχολογίας και έφτασε τους 11.

Η Διάνα μπήκε πιο δυνατά και στο 28′ ο Φάρος έκανε το 0-1. Στο 48′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-2, αλλά στο 50′ ο Σέχι μείωσε σε 1-2. Η Διάνα κυνήγησε το τρίτο γκολ αλλά πότε η αστοχία και πότε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Νικολακόπουλος δεν της επέτρεψαν να πετύχει τρίτο γκολ. Ετσι στο 87′ ο Λάιος έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το τελικό 2-2.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικολακόπουλος, Μπαλίου, Χαλούβας, Ντοβίνος, Αλί Ομάρ, Κατσαούνος, Μουρελάτος, Θανόπουλος, Σέχι, Καβαλάρης, Παλαντέσκου.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (78′ Πανίδης), Κουτσογκίλας, Νίκολλι, Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Παπαντζίμας, Κωνσταντινίδης (70′ Κατσιάνης), Ζώης (84′ Καζάκος), Φάρος, Ποντικάκος.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ