Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερή ανατροπή ο ΠΑΟ Ρουφ, 3-2 στις καθυστερήσεις τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου εκτός

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, ο ΠΑΟ Ρουφ κατάφερε λίγο πριν το φινάλε να πάρει τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με 3-2 και να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις.

Εφτασε έτσι τους 28 βαθμούς και είναι στην 6η θέση μαζί με τον Χολαργό. Οι γηπεδούχοι παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν έφυγαν με << άδεια χέρια>> από το ματς και πλέον είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, αφού με 13 βαθμούς είναι 15οι.

Μόλις στο 5′ ο Λαγοπάτης έκανε το 1-0, ενώ στο 25′ ο Στατήρης εκτέλεσε πέναλτι αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τον Σωκράτη Τσουκαλά στο 40′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 75′ ο Γαλ’άνης έκανε το 2-1, αλλά στο 80′ ο Στατήρης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Ο ίδιος παίχτης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ηλίας Τζεμόπουλος): Κόρμπας, Κυριαζής (70′ Δημητρίου), Πατρίκιος Γ., Γαλάνης, Μπαρδώσας, Κουμουνδούρος, Λαγοπάτης (85′ Μπεχράκης), Καντέλης, Χίος (85′ Κούτρος), Πατρίκιος Ε., Φραγγεδάκης (65′ Τσακόγιωργας).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νίκος Παπαρούνης): Κουνάδης, Μπόκος (46′ Ηρακλής), Νάσι, Τσουκαλάς Α, Βουρνάζος, Καλτσής, Στατήρης (90+4′ Σιμάκου), Φέγγης, Κουράφαλος, Τσουκαλάς Σ., Παλάτσιος (46′ Αναστασίου).