Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερή ματσάρα και μοιρασιά στο Καματερό- Τράχωνες 3-3

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς με απίστευτη εξέλιξη και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων, Καματερό και Τράχωνες ήρθαν ισόπαλοι με 3-3.

Ετσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 5 βαθμούς, ενώ οι Τράχωνες έμειναν για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη και έχουν 8 βαθμούς.

Το ματς κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τον Δημήτρη Κολοκοτρώνη να αναδεικνύεται <<από μηχανής θεός>>αφού μπήκε στο 74΄και στις καθυστερήσεις σκόραρε και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο καλά και αφού στο 14΄το σουτ του Ανδριτσόπουλου πέρασε άουτ, στο 16΄άνοιξε το σκορ, όταν ο Κολονέρος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 27΄το Καματερό άγγιξε το δεύτερο γκολ όταν ο κεραυνός του Βαρουξή τρλάνταξε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά κόντρα στη ροή του ματς ήρθε η ισοφάριση στο 29΄όταν ο Μανωλιάδης βρήκε τον Δημογιάννη που με έξυπνο πλασέ έκανε το 1-1. Οι Τράχωνες έφτασαν στην ανατροπή στο 43΄όταν ο Τσιουρής εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπουγιούκος γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι και ο Κολλινιάτης με νέα κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-2.

Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 47΄μετά από γέμισμα του Βουρλούμη ο Παππάς στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-3. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και αφού στο 57΄ο Παπαγγελής έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ του Παπαϊωάννου, στο 59΄από μπαλιά του Κολονέρου ο Ανδριτσόπουλος μείωσε σε 2-3. Από εκεί και μετά το ματς πήρε άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Στο 71΄σε καρφωτή κεφαλιά του Μπουγιούκου ο Ανδρεοσόπουλος έκανε εκπληκτική επέμβαση, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στο 73΄με το σουτ του Βασιλάκου να περνάει μόλις άουτ. Στο 76΄και πάλι ο Ανδρεοσόπουλος απέκρουσε δύσκολα το κοντινό σουτ του Παπαχρόνη, ενώ στο 77΄το σουτ του Γιαννόπουλου πέρασε μόλις άουτ. Τελικά στο 90+3΄ο Κολονέρος σέντραρε και ο Κολοκοτρώνης με απίθανο εναέριο πλασέ διαμόρφωσε μέσα σε αποθέωση το τελικό 3-3.

 ΚΑΜΑΤΕΡΌ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος, Βασιλάκος, Παππάς Γ., Μήτσης (46΄Σταυρόπουλος), Φράγκος (52΄Παλυβός Α.), Βαρουξής (84΄Κολιαδήμας), Παλυβός Κ, Κολονέρος, Παπαϊωάννου (74΄Κολοκοτρώνης).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαγγελής, Γκούλιας, Βουρλούμης, Κολλινιάτης, Μπουγιούκος, Παπαντζίμας, Πρόι (56΄Παπαχρόνης), Μανωλιάδης (80΄Κλείτσδικας), Γιαννόπουλος (80΄Κούτρας), Δημογιάννης, Τσιουρής (69΄Αυγέρης).