Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρομεροί Ίωνες, 4-1 τον Διαγόρα Αιγάλεω, τέλος ο Βόγλης από τους φιλοξενούμενους

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση οι Ίωνες Αλίμου συνέτριψαν με 4-1 τον Διαγόρα Αιγάλεω και συνέχισαν την εντυπωσιακή πορεία τους.

Έφτασαν έτσι τους 45 βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας έμεινε στους 57 και είδε το Καματερό να τον φτάνει, και περιμένει το σημερινό παιχνίδι του Αττικού για να δει σε ποιά θέση θα βρεθεί.

Το αποτέλεσμα αυτό είχε σαν συνέπεια να λυθεί η συνεργασία του Διαγόρα με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Βόγλη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 5′ όταν ο Φερρατσάκου έκανε το 1-0. Στο 30′ ο Ντογκάνι πέτυχε το 2-0, και στο 43′ ο Δημητρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 65′ ο Φερρατσάκου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0, με τον Διαγόρα να μειώνει σε 4-1 στο 75′ με πέναλτι του Μάκρα. Στο 80′ οι Ίωνες έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν κι άλλο το σκορ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Λαζάρου που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Τζιβελέκης, Κανάκης, Χαλικιάς, Παπαδόπουλος, Νικήτας, Δημόπουλος (46′ Ρωμανιδης), Ποιμενίδης, Χατζηανόγλου (78′ Ζήσης), Φερρατσάκου, Δημητρακόπουλος (71′ Γκλεζάκος), Ντογκάνι (58′ Λαζάρου).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Καμπεράι (46′ Αγγελόπουλος), Μελής (46′ Μποζάς), Σκλαβενιτης, Τζαβάρας (56′ Καλλίλας),  Ζήκος, Μπότης, Σπανουδάκης (46′ Μάκρας), Δήμος, Μουράτης, Κολοβός.