Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερός Ζέφυρος, 4-1 εκτός την Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Κάνοντας φανταστικό ξεκίνημα στο 2ο ημίχρονο, ο Ζέφυρος επικράτησε εκτός έδρας της Ειρήνης Πετρούπολης με 4-1 και συνεχίζει να έχει το απόλυτο των νικών στο πρωτ’άθλημα.

Εφτασε έτσι τους 12 βαθμούς έχοντας πετύχει σε 4 ματς 20 γκολ! Οι γηπεδούχοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα και έμειναν στους 6 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας έγινε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, με τους ανθρώπους του Ζέφυρου να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά των ανθρώπων των γηπεδούχων και για την άψογη φιλοξενία…

Ο Ζέφυρος είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον 19χρονο Νίκο Χαλβατζόγλου, που στο 22′ έκανε το 0-1. Στο 34′ ο Πλατής ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Ομως με την έναρξη του 2ου μέρους οι φιλοξενούμενοι ήταν πραγματικά καταιγιστικοί, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα  σε 4 λεπτά! Στο 46′ ο Χαλβατζόγλου και πάλι έκανε το 1-2, στο 47′ ο Παντέλης έκανε το 1-3 και στο 49′ ο Χαλβατζόγλου ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ιορδανίδης (81′ Μαλατίνης), Λύρος, Τραχανάς, Παπαχριστοδούλου, Τσεκούρας (59′ Χρας), Δέστες, Πλατής, Παππάς, Μανταλόβας, Κεσίδης, Τσούμαρης (46′ Παντζάς).

ΖΕΦΥΡΟΣ; Καραμπίνης, Νιώρας (81′ Ψυκάκος), Γριμάνης, Κοκάρης, Παυλίδης, Αγγέλου (66′ Κώτης), Χαλβατζόγλου, Σπανός, Αθανασόπουλος (81′ Γεωργούλας), Παντέλης (77′ Πουλίτσας), Ζυγούρης (77′ Σωτηρίου).