Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερός ο Κένταυρος Βριλησσίων, 3-1 εκτός με ανατροπή τους Τράχωνες

Published

on

Το εκπληκτικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα συνέχισε ο Κένταυρος Βριλησσίων, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε εκτός έδρας τους Τράχωνες με 3-1.

Εκανε έτσι το τρία στα τρία φτάνοντας τους 9 βαθμούς και παραμένοντας στην κορυφή μαζί με τον Αστέρα Καισαριανής, ενώ οι γηπεδούχοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα και έμειναν στους 4 βαθμούς.

Στο 10′ ο Τσιουρής με πέναλτι έκανε το 1-0, με τον Γεωργουδάκη στο 35′ να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 72′ ο Νιτσάκης έκανε το 1-2, με τον Γεωργουδάκη στο 79′ με πέναλτι να πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του γκολ και να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Νίκου, Μερετσόλιας, Καραμπάτσης (60’ Ζιαμπάρας), Πάτρας, Στεφανής (73’ λ.τρ. Νέστορας), Πρόι, Παπανδρέου, Τριαντόπουλος, Μπαμπαλούκας, Τσιουρής (80’ Αρβανίτης), Κλείτσικας (80’ Λιοπύρης).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Χαλκιόπουλος, Μπούρης, Τούντας, Φελέκης (46’ Μουσταφά), Νιτσάκης (80’ Μπαλατσούρας), Κεραμάς (60’ Πιπέρας), Σαχσανίδης (75’ Μανίκας), Γεωργουδάκης (80’ Κολιός), Αλεξανδράκης.