Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό διπλό η Αθηναΐδα, 1-0 τον Αγιο Δημήτριο

Published

on

Σε ένα ματς όπου το τελικό σκορ μοιάζει με μαγική εικόνα, η Αθηναΐδα πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αγίου Δημητρίου με 1-0 και επέστρεψε στα τρίποντα.

Εφτασε έτσι τους 8 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι  έμειναν στους 7 βαθμούς και είναι στην 9η θέση μαζί με Αρη Καλαμακίου και ΑΟ Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και έχασαν σωρεία ευκαιριών, με αποτέλεσμα να μιλήσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και να φύγουν με άδεια χέρια από το ματς. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με γκολ του Φρατζέσκου στο 55′, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 9′ είχε δοκάρι.

Στο 80′ επικράτησε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής των γηπεδούχων Αλέξης Μαντζούνης που σύμφωνα με το φ.α. απώθησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ; Κορδάς, Γερογιάννης (68′ Σέχου), Γαβαλάς (46′ Ρίζος), Λεονάρντο (68′ Ερμάλ), Βλάμης, Γεωργιάδης, Αρώνης, Κοτσοβός, Νομικός (68′ Ζιάι), Κασπίρης (81′ Ντάφλας), Μιτσάνι.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Μεϊμάρογλου, Βασιλειάδης, Θεοδοσίου (46′ Βαγγέλης), Ρωμανός, Δρόσης, Μαυρομματάκης, Ντιντίφας (50′ Δούκας), Βάρρας, Φίλος (90′ Κουτράκης), Λίτσο (83′ Μυλωνάς), Φρατζέσκος.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ