Connect with us

Γ Εθνική

Τρομερό διπλό η Ηλιούπολη, 3-1 τον Παναρκαδικό

Published

on

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ηλιούπολη, που επικράτησε με 3-1 επί του Παναρκαδικού και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα καταλογίστηκαν 4 πέναλτι (1 για τους γηπεδούχους και 3 για τους φιλοξενούμενους)!

Στο 17′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Πλατής έκανε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση σε πλασέ του Γεμιστού. Στο 25′ η Ηλιούπολη είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Γεμιστός που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 37΄όταν ο Ζέλο με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 39′ ο Τσάκαλος έκανε εξαιρετική επέμβαση σε μακρινό σουτ του Πούτσι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 58′ όταν κέρδισαν πέναλτι, με τον Καμπεράι να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-1. Ομως οι φιλοξενούμενοι στο 65′ κέρδισαν και νέο πέναλτι, με τον Γεμιστό αυτή τη φορά να ευστοχεί και να κάνει το 1-2. Στο 73′ η Ηλιούπολη είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία να καθαρίσει το ματς όταν ο Μπουσάι σούταρε, ο Πλατής απέκρουσε, και ο Ταβάρες από κοντά πλάσαρε άουτ. Στο 78′ ο Πλατής έσωσε και πάλι την εστία του σε πλασέ του Ντινιωτάκη, ενώ στο 90+4′ η Ηλιούπολη κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι με τον Ταβάρες να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Πλατής, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάζος (87′ Αλέμης), Νάνος, Πούτσι, Καλογεράκης (53′ Σωτηρόπουλος), Καμπεράι, Γεωργόπουλος (77′ Μπαριτάκης), Γλέζος (87′ Τσόφλιας), Κολλιόπουλος.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τσάκαλος, Κωστόπουλος, Μπουσάι (80′ λ.τ. Πολίτης), Κρητικός, Τσατσαρής, Μαλάι, Γάγγος (70′ Γεωργιάδης), Κράσι (46′ Ταβάρες), Γεμιστός, Ζέλο, Ντινιωτάκης.