Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό διπλό ο Αγιος Δημήτριος, 2-1 με ανατροπή τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αγιος Δημήτριος, που επικράτησε με 2-1 επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με 2-1.

Αυτό το αποτέλεσμα έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στη μάχη της παραμονής, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 21 βαθμούς, οριακά έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι πάντως τα έχουν με την ατυχία τους, αφού έχασαν δύο πέναλτι!

Στο 10′ η Δάφνη είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν κέρδισε πέναλι, αλλά ο Χριστόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 25′ ο Φέρτης έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 32′ με τον Κόττα να κάνει το 1-1. Ενα λεπτό αργότερα η Δάφνη κέρδισε και νέο πέναλτι, αλλά ούτε ο Φέρτης που ανέλαβε αυτή τη φορά την εκτέλεση δεν κατάφερε να σκοράρει! Στο 43′ ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Μπα να είναι εύστοχος και να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Θωμαϊδης (82′ Τζανετάκος), Λυκουρόπουλος (82′ Καραβίδας), Κοθράς, Χριστόπουλος, Λιόσης, Μαυρέλης (62′ Βλαχάκης), Γιαννούλης, Ποζίδης (8 λ.τ.’Φέρτης), Χοτζάι, Κωνσταντινίδης.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κορδάς, Γιάσσα (75′ Γαβαλάς) Χαραλαμπόπουλος, Κόττας, Σκόνδρας (46′ Νικολάου), Μπα (90′ Ακαρέπης), Αρώνης, Πλάκα, Πλυτάς, Ταγκαλος, Βασίλης (84′ Τσάκος).