Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό διπλό ο Ηφαιστος Περιστερίου, 3-2 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, ο Ηφαιστος Περιστερίου επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Εφτασε έτσι τους 13 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 8 βαθμούς και βρίσκονται στην 9η θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 5′ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Τουρτούλι από κοντά με σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο καλές στιγμές, στο 12′ όταν το σουτ του Λάγγα απέκρουσε ο Καυκιάς, ενώ στο 19′ το σουτ του Στάμου κόπηκε λίγο πριν περάσει τη γραμμή από αμυντικούς.Στο 27′ οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν το σκορ, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χριστόπουλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπιλικαΐδης, που έκανε πολύ κακό χτύπημα με τον Τσούλφα να μπλοκάρει.

Αυτή η φάση επέδρασε καταλυτικά στην ψυχολογία των δύο ομάδων, με τον Ηφαιστο να κυριαρχεί και αρχικά να φτάνει στην ισοφάριση στο 31′ όταν ο Στάμος σούταρε, η μπάλα κόντραρε και πήρε ύψος, και ο Κούστας με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 33′ ο Καυκιάς απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Στάμου, και στο 41′ ο Καρδάμης με ένα φοβερό βολέ από 35 μέτρα έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος στο 61′ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση του Ηφαίστου, ο Κούστας την κατλληλη στιγμή γύρισε στον Φράρο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-3.Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 71΄ο Γανωτής σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Τσούλφας απέκρουσε δύσκολα και ο Χριστόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 2-3. Στο 76′ παραλίγο να έχουμε το γκολ της χρονιάς, όταν ο γκολκίπερ Τσούλφας του Ηφαίστου έκανε βολέ, η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα έφτασε στην αντίπαλη εστία με τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά ο Καυκιάς με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε άγρια ομορφιά, με τους γηπεδούχους να πιέχουν και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Στο 88′ ο Ηφαιστος έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γονή με 2η κίτρινη, και στο 90′ λίγο έλειψε να έχουμε την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Τουρτούλι από καλή θέση πέρασε άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Καυκιάς, Σουλοβάρι (64′ Τσιάνος), Λαμπρόπουλος (64′ Τίγκας), Μιχαηλίδης, Βασιλάκος (64′ Νησαριώτης), Τσλατσα, Χριστόπουλος, Γανωτής, Τουρτούλι, Νικολάου, Μπιλικαΐδης (46’Ζέρβας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσούλφας, Βλαχόπουλος, Μιχάλης, Κοτούλιας, Καρδάμης (64′ Λάχας), Λιούκας, Γονής, Λάγγας, Κούστας, Στάμος (72′ Κχατσίτζε), Χίος (22′ λ.τ. Φράρος).