Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό διπλό ο Ολυμπιακός Λιοσίων, 1-0 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Πιό ουσιαστικός ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 επί των Αγίων Αναργύρων, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Εφτασε έτσι τους 21 βαθμούς και ξέφυγε 5 βαθμούς από τους διώκτες του, ενώ οι Αγιοι Ανάργυροι έμειναν στους 5 βαθμούς και είναι σε δύσκολη θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά ήταν φλύαροι και δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με εξαιρετική αμυντική τακτική και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις κατάφεραν να πάρουν το σπουδαίο τρίποντο.

Οι Αγιοι Ανάργυροι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αρχικά στο 21΄όταν από σέντρα του Κατσίβελα ο Φωτόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ, και στο 40΄με το σουτ του Ξαγοράρη να καταλήγει επίσης άουτ. Με την έναρξη του 2ου μέρους σημειώθηκε το γκολ που έκρινε το ματς στο 47΄. Ο Τσουκαλάς έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και πλάσαρε, με τη μπάλα να βρίσκει το δεξί δοκάρι και να στρώνεται στον Νικολάου που με άπιαστο βολέ έκανε το 0-1.

Οι Αγιοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 68΄όταν ο Χαραλάμπου έπιασε πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του Σκιαθίτη ο οποίος απογειώθηκε και έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ. Φωνάζουν πάντως για τη φάση του 75΄όταν ο Καριατλής έφυγε μόνος προς την εστία αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με τους ανθρώπους της Ενωσης να θεωρούν πως πήρε τη μπάλα από αντίπαλο. Στην τελευταία καλή στιγμή του ματς στο 79΄οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο 2ο γκολ όταν μετά από αδρλάνεια της άμυνας ο Τσουκαλάς από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Κολοκυθάς (56′ Ζαρκαδούλας), Καμβύσης, Γενίδογαν, Χαραλάμπου, Κατσίβελας, Ξαγοράρης (69′ Αρβανιτάκης). Φωτόπουλος, Καριατλής, Οικονόμου ( 76′ Κλωνάρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος (62′ Τσάτσα), Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Λένγκα Α., Γιαταγανάκης, Τσουκαλάς, Γανωτής, Λένγκα Κ., Μπιλικαΐδης (80΄Ζέρβας), Νικολάου (69΄Βασιλάκος).