Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό διπλό ο ΠΑΟ Καματερού, 1-0 τη Λαύρα Αργυρούπολης

Published

on

Ο ΠΑΟ Καματερού κατάφερε να πραγματοποιήσει μία επική εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Λαύρα Αργυρούπολης με σκορ 0-1, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή του 3ου ομίλου με 57 βαθμούς, ισοβαθμώντας με το Διαγόρα Αιγάλεω και βάζοντας φωτιά το πρωτάθλημα.

 

Οι παίκτες του Γιώργου Τζώτζη βίωσαν στιγμές μοναδικής χαράς και ενθουσιασμού, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του τραυματία Φώτη Τσουτσάνη μετά το τέλος του αγώνα. Στα αποδυτήρια, η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο εκρηκτική, με τις φωνές που ανέδειξαν τη σπουδαιότητα της νίκης απέναντι σε μια Λαύρα που βρισκόταν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του ματς, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά χωρίς την απαραίτητη αποτελεσματικότητα. Καθώς πέρασε ο χρόνος, το Καματερό κατάφερε να ισορροπήσει την απόδοσή του, ενώ στον αγωνιστικό χώρο έπεφταν κορμιά απο τις δυνατές μονομαχίες.

Σε μια απο αυτές (38′) τραυματίστηκε ο Φώτης Τσουτσάνης στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο της Βούλας.

Η ανατροπή στο σκορ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γιώργο Παππά να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μαυροειδή (47′).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟ Καματερού αντιμετώπισε δύο μεγάλες φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να αυξήσει το σκορ. Στο 47′, ο Μπινέρι βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Τσιώση, ωστόσο το σουτ του αποκρούστηκε, ενώ στο 49′ το σουτ του Μπινέρι στην αριστερή γωνιά του Τσιώση την εδιωξε σε κόρνερ ενώ βρήκε και το κάθετο δοκάρι.

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ.: Τσιώσης, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης (46′ Βουλτσίδης),Τσαπατσάρης (85′ Αγγελακόπουλος), Ασωνίτης, Πολυμερόπουλος, Μαυρόπουλος, Καρκάνης, Κοκοβίδης (81′ Ζαρμακούπης), Ηλιόπουλος, Λιάπας

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής, Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Κουμπάρος, Τσουτσάνης (38′ λτ. Χαιρετάκης), Παππάς, Νικολάου (75′ Πέτρου), Μπινέρι, Καλογερής (75′ Παπαιωάννου)

ΠΗΓΗ: Paokamaterou1966