Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό διπλό ο Φοίνικας Περιστερίου, 2-1 με ανατροπή την Κηπούπολη

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Φοίνικας Περιστερίου επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί της Κηπούπολης και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία.

Εφτασε έτσι τους 17 βαθμούς και παραμένει στη 2η θέση, ενώ η Κηπούπολη έμεινε στους 13.

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, με τους ανθρώπους του Φοίνικα να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία της Κηπούπολης και ν αυπόσχονται πως θα ανταποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο στον 2ο γύρο.

Στο 44′ ο Δρόσος με πέναλτι έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 68′ ο Σταμάτης ισοφάρισε σε 1-1 από ασίστ του Δήμου. Στο 80′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Νένδο, και στο 83′ και πάλι από ασίστ του Δήμου ο Μάζης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σιφογιαννάκης, Σταματογιαννόπουλος, Μπράμο (88′ Ζαχαρόπουλος), Σαββουλίδης, Παούρης, Λουκάκης (64′ Γκέκας), Τζαρέλλας (88′ Σοφός), Καλαμοτουσάκης, Μουράτης, Κλωνάρης, Δρόσος (64′ Κωνσταντινίδης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Διονάτος, Ηλιόπουλος, Ανδριανάκος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς (86′ Παπανικολάου), Δήμος (90+4′ Μίλε), Μάζης (90+4′ Παπαδόπουλος), Θεοδωρακόπουλος (54′ Καλύβας), Καραλής (54′ Σταμάτης).