Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό διπλό στο φινάλε η Νέα Ιωνία, 2-1 την Αγία Ελεούσα

Published

on

Σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε αλλά και φωνές εκατέρωθεν για την διαιτησία, η Νέα Ιωνία με γκολ λίγο πριν το φινάλε επικράτησε επί της Αγίας Ελεούσας εκτός έδρας με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 34 βαθμούς, με την Αγία Ελεούσα να μένει στους 20.

Στο 15′ ο Αποστόλου έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους στο 20′ να μένουν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μαθιούδη με απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή ανέτρεψε αντίπαλο που σύμφωνα με τον διαιτητή βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 50′ με τον Μπίκο. Στο 86′ ο Φερναντίνιο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ρούμπας, Γκαρδιακός, Μπίκος, Μίχας, Μαθιούδης, Κατσικογιάννης (80΄Χατζηροδίτης), Πατσατζόγλου, Γκουτίδης, Καραδήμας, Κοπανάς (10′ λ.τρ. Βάσσος) (80′ Αλαντίμα), Μπαϊράμι (70′ Μπάκας).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Λευκόπουλος, Ραυτόπουλος Δ., Χατζηεωργίου, Μπάστας, Πετράς, Κωνσταντίνου, Τζαμάι (70′ Αντωνόπουλος), Αποστόλου, Ταβάρες (75′ Μακρής), Φερναντίνιο, Ραυτόπουλος Γ.(70′ Λημνιός).