Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό ματς και μεγάλη νίκη η Δόξα Βύρωνος, 4-3 εκτός τα Μελίσσια

Published

on

Σε ένα εκπληκτικό ματς ειδικά στο πρώτο μέρος, η Δόξα Βύρωνος νίκησε εκτός έδρας τα Μελίσσια με 4-3 και έκανε άλμα παραμονής.

Εφτασε έτσι τους 30 βαθμούς και είναι στην 9η θέση μαζί με το Ηράκλειο, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 18 βαθμούς και στην 14η θέση, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού πλέον να είναι κάτι παραπάνω από ορατός, αφού η διαφορά από τη γραμμή του υποβιβασμού ανέβηκε στους 6 βαθμούς.

Στο 10 ο Φούντας έκανε το 1-0, με τον Φυρίγο στο 15′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 20′ ο Πλούμης έκανε το 1-2 βάζοντας μπροστά στο σκορ τη Δόξα, με τους γηπεδούχους να απαντάνε και πάλι στο 25′ με τον Παπαχρήστο να κάνει το 2-2. Στο 30′ ο Κουτσαυτίκης έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στη Δόξα κάνοντας το 2-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 70′ ο Χαλβαντζής έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 2-4, ενώ το τελικό 3-4 διαμόρφωσε στο 85′ ο Κολιός.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Νίκος Ζουμπατόπουλος): Ιωαννίδης, Μαράνος, Δαρδαμάνης, Κολιός, Ζαμάνης, Γούλας, Τζανετής (60′ Πρόβατος), Σβίγγος, Παπαχρήστος, Φούντας, Παπακωνσταντίνου.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Τζίνας, Παραπονιάρης (75′ Βουτάς), Χιώτης, Χαλβαντζής, Βακερλής, Γιορδαμνής, Χρυσοστόμου (46′ Κύλογλου) (90+3 Δούνα), Πεχλιβανίδης, Πλούμης (85΄Γκιόκα), Φυρίγος (70′ Μανώλης), Κουτσαυτίκης.