Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

‘Τσέκαρε’ εισιτήριο ο Νεοπεντελικός

Published

on

Στα Μελίσσια, Νεοπεντελικός και ΑΕ Περιστερίου αναμετρήθηκαν με φόντο την πρόκριση στη δεύτερη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ. Η ‘κυανόλευκοι’ επιβλήθηκαν 2-1 των ‘πορτοκαλί’ χάρις το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο 3′ ο Σγαντσός άνοιξε το σκορ σουτάροντας εκτός περιοχής και στο 44′ η ωραία προσπάθεια του Σαγματόπουλου έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Κυρώση για το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και μείωσαν στο 65′ με πλασέ του Μαρούλη, απώλεσαν ευκαιρίες ενώ στο 70′ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Τζαβέλλα. Έτσι, οι γηπεδούχοι ‘τσέκαραν’ το εισιτήριο στη δεύτερη φάση κόντρα σε Γαλαξία ή Κοψαχείλα. Απών από τον αγώνα θα είναι ο Σγαντσός λόγω της δεύτερη κίτρινης κάρτας που δέχθηκε στο 58′ για διαμαρτυρία στον διαιτητή Μπαϊρακτάρη από τον οποίο έχει παράπονα το συγκρότημα του Δημήτρη Ράπτη.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Ν., Πατεράκης Ν., Κοσκινάς Ι.

Νεοπεντελικός: Καραγεώργος, Φιλιππής (55′ Παναγόπουλος), Πολίτης, Δέκος, Λώλος, Σαγματόπουλος (46′ Αλεξανδράκης), Σταματής, Αντωνόπουλος, Αγαπητός (74′ Χαλιλάι), Σγαντσός, Κυρώσης.

Ένωση: Στρατηγαρέας, Νταλαγεώργος Α. (65′ Βασιλειάδης), Γκούβας, Σοϊλές, Μητρογιάννης, Νταλαγεώργος Σ. (72′ Θώμος), Μαρούλης, Γαζεπίδης, Τζαβέλας, Παλάτσιος (60’ Κυριάκος), Αρχοντούλης.