Connect with us

stoplekto

«Τσίμπησε» βαθμό από την Ελευθερούπολη ο Ατρόμητος Χαλανδρίου

Published

on

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι διαθέτει σκληροτράχηλο σύνολο και απέσπασε ισοπαλία 1-1 επί της Ελευθερούπολης μέσα στην Νέα Ιωνία. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι ‘κιτρινόμαυροι’ δείχνουν να χάνουν, κάπως, την επαφή τους με τις θέσεις ανόδου. Βρίσκονται τέταρτοι έχοντας 38 βαθμούς, οκτώ πίσω από τον Αθηναϊκό, επτά από τον Άγιαξ Ταύρου και δύο από το Παλαιό Φάληρο, ενώ με νίκη ο Αστέρας Ζωγράφου θα τους ρίξει πέμπτους! Από την άλλη πλευρά, οι ‘κόκκινοι’ βρίσκονται έβδομοι με 28 πόντους δείχνοντας να κλειδώνουν νωρίς την παραμονή.

Στην διακύμανση του σκορ, ο πρώτος σκόρερ τον γηπεδούχων, Λευτέρης Χαλάς, άνοιξε το σκορ στο 9′ φτάνοντας τα 12 τέρματα στο πρωτάθλημα, όμως ο Αλ-Ουρεϊκάτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 60′ σώζοντας τον βαθμό παρότι οι παίκτες του Βλάση Χατζηαναστασίου πίεζαν συχνά για να σκοράρουν.

Διαιτητές: Κωστούλας Α., Τσολακίδης Π., Τσελίκος Α.

Ελευθερούπολη (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Χατζάκης, Δαυίδ, Τζήμας, Πολυτσέρης, Φατούρος, Τσούκας, Χαλάς, Μακρής, Σπάρος (58′ Μουκίδης), Τσουτσουδάκης, Μάντεσης (53′ Πήλιος).

Ατρόμητος (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καπάνταης, Κάιας, Τσίκρης, Μουσχούλιας, Νίκα, Αλ-Ουρεϊκάτ (69′ Παντέλογλου), Γερώνυμος, Μαυροματάκης, Δρόσης Ο. (89′ Βιδάλης), Πουλάκης, Παπαδάκης (79′ Μακρής).