Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τσίμπησε βαθμό η Ανθούπολη από την Κοψαχείλα

Published

on

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή απέσπασε στο Περιστέρι η Ανθούπολη ενάντια στην Κοψαχείλα. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις και στέρησε από τους φιλοξενούμενους μια νίκη που θα τους ανέβαζε στην όγδοη θέση. Τώρα έχουν 24 βαθμούς στην ένατη, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ 12 πόντους στην 14η θέση του πρώτου ομίλου στην Β’ ΕΠΣΑ.

Οι παίκτες του Αντώνη Κουφογιαννάκη προηγήθηκαν στο 41′ χάρη στην όμορφη ενέργεια του Κόκκαλη και έδειχναν ότι θα έπαιρναν τελικά την νίκη με το εύθραυστο 1-0. Όμως, στο 80′ είδαν τον Μπορίσοφ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα, κάτι που αναθάρρησε τους γηπεδούχους και ισοφάρισαν στο 91′ με δράστη τον Αντώνη Τίτα.

Διαιτητές: Μητράκος Α., Μημίδης Ι., Κουτσογιάννος Ν.

Ανθούπολη (Σωτήρης Θεοδώρου): Στεργίου, Λάμπος, Κυριανάκης, Κακιώρης, Τζεβελέκος Θ., Μιχαλακέλης, Μπάρντι (46′ Στανόγεβιτς), Στρείδης Αλ. (46′ Μαντινιώτης), Τίτα, Τσαγκής (81′ Κωστούλας), Στρείδης Ν.

Κοψαχείλα (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Φόνσος (85′ Καραλής), Κουφογιαννάκης (50′ Ραζακιάς), Χιονάς, Τουμπουλίδης, Μπορίσοφ, Κωτσιαβράς (65′ Σαμοθράκης), Τσίκος, Κόκκαλης, Βεϊζάι, Μουρτογιάννης.