Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τσίμπησε βαθμό ο Άτταλος από τον Παπάγο

Published

on

Πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας άφησε ο Παπάγος έχοντας αντίπαλο τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας. Οι ‘Στρατηγοί’ ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως η τύχη χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους που πήραν έναν τυχερό βαθμό με το 1-1. Στο 22′ ο Κολοβός άνοιξε το σκορ και στο 27′ ο Νταβούλ εκμεταλλεύτηκε το χαμηλό βολέ του Κοραχάη και με κεφαλιά ισοφάρισε ανέλπιστα. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έψαξαν το νικητήριο τέρμα, αλλά δεν νίκησαν τον Βαμβακά που είδε το σουτ του Κολοβού να καταλήγει στο δοκάρι του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Έτσι, το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα βρίσκεται τέταρτο έχοντας 16 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρώτη δυάδα, ενώ οι ‘κυανέρυθροι’ είναι δέκατοι έχοντας 10 πόντους.

Διαιτητές: Καραμπέκιος Τ., Στάμος Μ., Χιόνης Α.

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Κοραχάης, Αμυγδαλάρης (46′ Χατζής), Μπράτσι, Αναστασίου, Ρέτζο, Λιούκας, Μιχαλόπουλος, Αλεξιάδης, Παπαναστασίου, Κολοβός (62′ Παπαδόπουλος), Βουλτσίδης (54′ Κουτσοβέλης).

Άτταλος (Βαγγέλης Σπηλιώτης): Βαμβακάς, Μαυρομάτης, Βασιλόγιαννης, Τζέλης, Κορλιές (68′ Σκέμπι), Συγγελάκης, Γαβριηλίδης, Γκιβίσης, Νταβούλ (87′ Τσόλκας), Φέκας (83′ Τσαμανού), Σινοτρακάι.