Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Τσίμπησε’ βαθμό ο Άφοβος από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Την νίκη μέσα στον Ταύρο στόχευε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ενάντια στον Άφοβο για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου στάθηκε άτυχο στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδυασμό με τους ψυχωμένους ‘κυανόλευκους’ το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Έτσι, στην ενδέκατη θέση έχοντας 17 βαθμούς παρέμεινε για αυτή την αγωνιστική ο Θρίαμβος, ενώ ο Άφοβος ξεκόλλησε από την τελευταία θέση αριθμώντας, πλέον, τρεις πόντους στην 15η.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Καργιώτη στο 6′, όμως ο Παναγιώτης Μπάκας άνοιξε το σκορ στο 15′ με σουτ έπειτα από ασίστ του Μαστρογιάννη. Στο 35′ το συγκρότημα από τα Σεπόλια απάντησε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλίτα, παράβαση που έγινε εις βάρος του Κωστάλα. Στο δεύτερο μισό, οι ‘κυανέρυθροι’ ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Παπαναστασίου και Μαστρογιάννη, αλλά η μπάλα ήταν σύμμαχος του Πετρόπουλου. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Χρήστου Ευθυμιόπουλου εκμεταλλεύτηκαν στην δυστοκία του Θριάμβου και λίγο έλειψε να πάρουν το προβάδισμα με τους Πυργή και Μήτσο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μάλιστα, στο 85′ είδαν το Μπέλιο να δέχεται, ξαφνικά, δύο κίτρινες κάρτες μαζεμένες λόγω μαρκαρίσματος αρχικά και στην συνέχεια για διαμαρτυρία.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Μαχαίρας Κ. Μπαϊρακτάρης Ν.

Άφοβος (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Πετρόπουλος, Μυλωνάς (55′ Τζωρτζάτος Θ.), Καργιώτης, Ξούρας Γ., Ζώτος, Τζωρτζάτος Β., Σαλίτα, Μήτσος (90′ Ξούρας Β.), Κωστάλας, Ηλιόπουλος (65′ Πυργής), Μπέλιος.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Γκάτσιος (65′ Αποστολόπουλος), Υφαντής, Θανόπουλος, Ντουλές, Σκεπετάρης (90′ Τάμπρατζης), Τσαγιάννης, Μπανιάς (75′ Πατέλης), Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Μπάκας Π.