Connect with us

Γ Εθνική

Τσίμπησε βαθμό ο Βύζας στην Καλλιθέα..

Published

on

Καλλιθέα και Βύζας ύστερα απο ένα μέτριο παιχνίδι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού το σφύριγμα του Διαιτητή Μπλάνα απο την Μεσσηνία βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκόλ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι απο την ομάδα του Βύζαντα που με σωστή αμυντική τακτική κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

ΦΑΣΕΙΣΣτο 15′ φάουλ του Ντακόλ έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Πουρής. Τέσσερα λεπτά αργότερα κόρνερ του Βιγιαρέχο κεφαλιά του Μαρουκάκη η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Πουρή. Στην συνέχεια 21΄φάουλ του Π.Βλάχου ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρουκάκης ανατράπηκε μεσα στην περιοχή απο τον Νικολόπουλο ο διαιτητής Μπλάνας έδειξε παίζεται προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στο 24′ κόρνερ του Βιγιαρέχο κεφαλιά του Σταύρου άουτ.

Στο 30′ πτώση του Δημητρίου μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας σε διεκδίκηση με τον Βιγιαρέχο, παίζεται έδειξε ο διαιτητής Μπλάνας. Στην συνέχεια 33’φάουλ του Βιγιαρέχο η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι του Πουρή. Στο 37′ Σουτ του Μαρουκάκη έξω από την περιοχή, η πορεία της μπάλας αλλοιώθηκε χτυπώνας σε αντίπαλο και κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Πουρή. Στο 43′ πάλι στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας ο Δημητρίου, σε μονομαχία με τον Βιγιαρέχο. Ο διαιτητής Μπλάνας έδειξε παίζεται. Στην συνέχεια 60′ κεφαλιά του Μαρουκάκη κτήπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σταύρου έπιασε το σούτ άουτ. Στο 66′ δυνατό σουτ του Ντακόλ πάνω απο τα δοκάρια του Πουρή.Στο 81′ χλιαρό σούτ του Δημητρίου έπιασε ο Μιχελής.

Στο 87′ δυνατό σούτ του Δρόσου πάνω απο τα δοκάρια του Πουρή.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: Γρομητσάρης 15′ Βλάχος Π 51′ Δημητρίου 60′ Κρόλ 67′ Σπαγγής 85′ Πουρής 87′ .

ΒΟΗΘΟΙ: Τσιαλογιάννης (Α. Αττικής), Αθανασοπούλου( Μεσσηνίας)

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Γιάννης Παπακώστας): Μιχελής, Μουσταφίδης, Φαγιέ(76’Σίλβα), Μαρουκάκης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Πίκολο, Κατσικογιάννης(62’Δρόσος), Σταύρου, Βιγιαρέχο, Ματσούκας(69’Θεολόγου).

ΠΑΓΚΟΣ: Κατσούλης, Χατζόπουλος, Θεολόγου, Δρόσος, Αράγια, Καλτσάς, Χαροντάκης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(Θύμιος Γεωργούλης): (Θύμιος Γεωργούλης): Πουρής, Γρομητσάρης, Χαρτσιάς(87’Σιώκος), Θ. Βλάχος(80′ Πούρνος), Σπαγής, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Κρολ, Π. Βλάχος, Δημητρίου, Ζάρκος(69′ Κατράνας).

ΠΑΓΚΟΣ: Δημαράκης, Κατρανάς, Κορώνης, Πούρνος, Σιώκος, Μανδύλης, Μαζιώρης.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply