Connect with us

stoplekto

«Τσίμπησε» βαθμό ο Κολωνός από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Έναν σημαντικό βαθμό τσίμπησε από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ο Κολωνός μένοντας στο 1-1 στην Ακαδημία Πλάτωνος. Ο αγώνας διεξήχθη υποχρεωτικά εκεί αντί του Ρουφ λόγω της αναμέτρησης, Ένωσης Βοτανικού-Ηφαίστου Περιστερίου, για την Α’ ΕΠΣΑ. Μετά και την νέα γκέλα, οι ‘πράσινοι’ έχασαν ευκαιρία να διατηρηθούν στο -2 από τον δεύτερο Κένταυρο, όμως έφτασαν την Λυκόβρυση στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς. Στην αντίπερα όχθη, οι ‘κυανοκίτρινοι’ συνεχίζουν την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία όντας δωδέκατοι με 17 πόντους, όπως οι Αμπελόκηποι.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους. Μάλιστα, απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Βόντα και στην τρίτη απόπειρα ο Πυργής βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 στο 36′. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ένα λεπτό μετά την σέντρα κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Ιατρού στη γραμμή του τέρματος από πλασέ του Ρόκο. Ο 23χρονος άσος του Κολωνού είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά ο Ροκανάς απέκρουσε την εκτέλεση του Ντίμο. Στο 78′ ο Κανδαλέπας τηρώντας το fair play γύρισε την μπάλα στον Βόντα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Τσαγκάρης ακύρωσε το γκολ εξηγώντας ότι με βάση τον νέο κανονισμό τέτοια γκολ δεν κατοχυρώνονται. Τελικά, η υπεροχή της Ελπίδας μετουσιώθηκε σε γκολ στο 82′ χάρη στον Αντωνίου που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ροκανά. Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε γενικά θετική εμφάνιση και στο 87′ σταμάτησε ξανά τον Ρόκο σε τετ α τετ.

Διαιτητές: Τσαγκάρης Ν., Μαχαίρας Κ., Καραγιώργος Λ.

Κολωνός (Χρήστος Πολύζος): Ροκανάς, Ράσα, Μάντζαρης, Καπελάκης, Νικάκης (28′ λ.τρ. Δημόπουλος), Φωκάς, Ιατρού, Κανδαλέπας, Καλλίλας, Τσικόγιας (71′ Βάσσος), Πυργής (81′ Ταμπάσης).

Ελπίδα (Φάνης Κασάπης): Βόντα, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης (36′ λ.τρ. Ντίμο), Λάμπος (54′ Παππάς), Μπίντζος, Ρόκο, Κουτσουρούπας, Στάθης (69′ Καλαμποκανάς).