Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσίμπησε βαθμό στους Αγίους Αναργύρους ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Published

on

Σημαντικό βαθμό πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων μέσα στους Αγίους Αναργύρους στην μάχη που δίνει για παραμονή μέσω του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Το τελικό 1-1 ήρθε ύστερα από πολύ κόπο, αφού οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και μπλόκαραν το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα. Έτσι, η Ένωση παρέμεινε έβδομη έχοντας 27 βαθμούς, ενώ οι ‘ερυθρόλευκοι’ έχουν να ανέβουν ένα… Γολγοθά με τους 10 πόντους 14η θέση.

Στην εικόνα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και οι παίκτες του Λευτέρη Αλεξάκη έψαχναν τους χώρους για να φύγουν στην αντεπίθεση. Οι ‘κυανέρυθροι’ απώλεσαν ευκαιρίες, όμως νίκησαν τον Τεννέ μόνο από την άσπρη βούλα χάρης τον Στραβοκέφαλο στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους. Παρ’όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν και ισοφάρισαν, επίσης, με πέναλτι στο 76′ του Κίτσιου, μια παράβαση που κέρδισε ο ίδιος. Στην συνέχεια έκλεισαν τους δρόμους προς τα καρέ τους και μετέφεραν τον πανικό στον ΓΣΑΑ που επιζητούσε το νικητήριο τέρμα μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Μπατζιόπουλος Σ., Πασπάτης Α.

ΓΣΑΑ (Δημήτρης Καλύκας): Σαράντης, Γεωργίου (84′ Σερδενές), Τούρλας, Μυστρίδης, Χρόνης, Κοκότης, Δημαράς (46′ Τσιάνος), Τσίμος (46′ Μπόσιος), Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας, Βυζανιάρης.

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Τεννές, Δούκας, Παπαδόπουλος (93′ Κελαϊδής), Κωνσταντινίδης, Πλακάλι, Τσιάμης, Παναγιωτόπουλος (91′ Τσιτσίκος), Βασίλογλου, Καζακόπουλος, Κίτσιος, Μελέτης (71′ Σοφικίτης).