Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Τσίμπησε» βαθμό στο Περιστέρι ο Ιάσονας

Published

on

Ακόμα έναν βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή εξασφάλισε ο Ιάσονας. Οι ‘κυανόλευκοι’ στάθηκαν τυχεροί στο τέλος και έμειναν στο 1-1 με τον Ήφαιστο στο Περιστέρι. Στην βαθμολογία, η ομάδα από το Ίλιον συνεχίζει ενδέκατη έχοντας 34 βαθμούς, ενώ οι νεανικοί ‘ερυθρόλευκοι’ έπεσαν στην όγδοη αριθμώντας 41 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 61′ χάρις το φάουλ του Βασιλικού και τον λανθασμένο υπολογισμό του Κωτσαδάμ. Ο νεαρός τερματοφύλακας εξιλεώθηκε στο 65′ αποκρούοντας το πέναλτι του Καριατλή (παράβαση που κέρδισε ο Μιχαλόπουλος), όπως έκανε και στον πρώτο γύρο έχοντας απέναντι του, τότε, τον Καράμπελα. Στην εξέλιξη της φάσης ήρθε η ισοφάριση με ωραίο σουτ του Ζαφειράτου εκτός περιοχής. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο, όμως η κεφαλιά του Ντάτση και το φάουλ του Μουρκάκη στο 83′ και το 88′ αντίστοιχα σταμάτησαν στα δοκάρια του Μητρούση.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Κορτέσης Π., Χριστοδούλου Π. (σε καλή μέρα)

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Κωτσαδάμ, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσης, Ζήκος, Μπότης (86′ Μπουλούκος), Μαυρομάτης (46′ Γιαννούλας), Παπαγιάννη, Παπαευθυμίου, Ζώγκος (74′ Παπαγεωργίου).

Ιάσονας (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Ρώιμπας, Βασιλάκος Β., Δήμος, Χαλιάσος, Παναγιωτίδης, Μανδαμαδιώτης, Λουκάκης, Βασιλικός (79′ Καραμίντζας), Καριατλής, Μιχαλόπουλος.