Connect with us

Uncategorized

Τσίμπησε βαθμό το Κερατσίνι στον ΑΟ Δικαίου

1-1 το ματς

Published

on

Τον πρώτο -ιστορικό- βαθμό στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής πήρε ο ΑΟ Δικαίου ο οποίος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με το Κερατσίνι. Οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 7′ χάρις σε ωραίο πλασέ του Σωτίρι. Στο 37΄ο Πανόπουλος θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα των «κυανόλευκων», όμως είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Δημητρόπουλου.

Στο β’ μέρος οι «νεοφώτιστοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο στο 83′ ο μέχρι πρότινος ήρωας για τους γηπεδούχους, Σωτίρι έγινε. μοιραίος καθώς υπέπεσε σε χέρι μέσα στην περιοχή με το διαιτητή Περράκη (Αθηνών) να υποδεικνύει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καμένος, ο οποίος ευστόχησε, σώζοντας την παρτίδα για τους Πειραιώτες.

 

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ (Γιάννης Μανούσογλου): Σανταμούρης, Χατζηφούντας Χ., Πανόπουλος, Γκουντελίτσας, Σωτιρί, Χατζηβασίλης (60′ Οικονόμου), Μποιλής Ζ. (60′ Γούλας), Μυλωνάς, Πης (87′ Σκαλέρης), Χιούσι, Μποϊλής Μ.

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Κώστας Κλείσαρης): Δημητρόπουλος, Καρράς, Καμμένος, Τρουμπούνας, Βάττης, Σιδηρόπουλος, Μαρμαρίδης (84′ Πουλάκης), Παντελίδης, Μαριόλης, Χατζής (70′ Μάλλη), Πλήθης (48′ Κατσιγιάννης).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply