Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσίμπησε βαθμό το Χαλάνδρι από το Περιστέρι

Published

on

Στο Χαλάνδρι η τοπική Ένωση και ο Α.Ο. Περιστερίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι ‘πράσινοι’ πήραν βαθμό στο ντεμπούτο του Δήμου Τσιμιλιώτη μετά από ένα μήνα περίπου και συγκεκριμένα τις 17/10 κόντρα στην Πεύκη. Από την άλλη πλευρά, οι ‘ροσσονέρι’ έχασαν αρκετές ευκαιρίες, στάθηκαν άτυχοι και δεν εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα. Στην διακύμανση του σκορ, ο Καγιώργης πέτυχε το 1-0 με σουτ από τα όρια της περιοχής στο 38′ έπειτα από διώξιμο της Περιστεριώτικης άμυνας. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Γουβαλάρης στο 77′ αξιοποιώντας την εκτέλεση φάουλ του Κρούτη. Νωρίτερα και το 64′ ο Αχιλλέας Κατσιούλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για παρενόχληση αντιπάλου, μια απόφαση που δεν βρήκε σύμφωνο τον άσο των γηπεδούχων. Έτσι, ο Όμιλος συνεχίζει δεύτερος έξι πόντους πίσω από τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ το Χαλάνδρι είναι στην 14η θέση έχοντας μόλις 7 βαθμούς.

Διαιτητές: Αντωνίου Κ., Γούναρης Π., Μητροφάνης Χ.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Αλαγεωργίου, Λειβαρτζινός, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Λουκάς, Καγιώργης, Φελέκης, Πατσιαβούρας (65′ Σκιαδάς, 84′ λ.τρ. Σουμελίδης), Κατσιούλης Α., Σκούμας.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας Ι. (46′ Χέλμης), Μπούσκος (68′ Τσίγκος), Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Λειβαδάς, Κρούτη, Σαντριάς, Αργυρός (80′ λ.τρ. Κούτρης), Βουλωμένος.