Connect with us

4ος Όμιλος

Τσίρκοβιτς: Στον Ιωνικό έμαθα τι θα πει περηφάνια

Published

on

Με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί ο ΑΟ Γλυφάδας στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των κόκκινων στην κατηγορία. Η ομάδα των νοτίων προαστίων βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό αποτυπώνεται από το μεγάλο διπλό που σημείωσε μέσα στην Ραφήνα, αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε ζωντανό το συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πάντως, ο ΑΟ Γλυφάδας για να πάρει τη νίκη, θα πρέπει να βρεθεί σε πολύ καλή ημέρα και να περιορίσει τα ατού των ‘μπλε’ οι οποίοι θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν με τη σειρά τους ζωντανοί στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr επικοινώνησε με τον Σέρβο προπονητή ο οποίος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας:

Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια και εδώ που έχουμε φτάσει έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να κερδίσουμε συνεχώς για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θεωρώ ότι εάν κερδίσουμε την Κυριακή θα κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Το ματς έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας και αυτό διότι απέναντι μας θα έχουμε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο’.

Ερωτηθείς, πως αισθάνεται που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, ο Μίκι Τσίρκοβιτς πρόσθεσε:

Θα είναι πιο δύσκολη ημέρα για έμενα. Σίγουρα τα αισθήματα είναι περίεργα διότι η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην καρδιά μου. Έχω σεβασμό στον Ιωνικό και στον κόσμο του διότι στο συγκεκριμένο σύλλογο έμαθα τι πάει να πει περηφάνια. Θεωρώ όμως ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι είμαι επαγγελματίας και ότι αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε άλλη ομάδα. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90′ και εύχομαι στον Ιωνικό να στεφθεί πρωταθλητής γιατί το αξίζει’.

Στον επίλογο του, ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη που σηεμίωσε η ομάδα του με την Τρίγλια Ραφήνας λέγοντας:

Οι παίκτες μου είναι μάγκες διότι σε κάθε ματς δείχνουν χαρακτήρα. Είναι τιμή που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά και θεωρώ ότι και ο κ. Στασινόπουλος είναι μάγκας. Τα συγχαρητήρια για την πορεία μας τα αξίζουν η διοίκηση και οι παίκτες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply