Connect with us

8ος Όμιλος

Τσίτσαρης: “Μπορούσαμε και καλύτερα”

Published

on

Αναμφίβολα η μεγάλη έκπληξη του 8ου ομίλου μετά τον Ηρόδοτο στο φετινό πρωτάθλημα ήταν χωρίς αμφιβολία ο Ηλυσιακός. Το συγκρότημα του κέντρου βασιζόμενο στην ομοιογένεια, στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων και στην καθημερινή δουλειά, κατάφερε να πετύχει και να δώσει τις καλύτερες απαντήσεις σε εκείνους που θεωρούσαν ότι ήταν από τα βασικά υποψήφια για τον υποβιβασμό. Ένας από τους παίκτες που είχε τη δική του συμβολή στην πορεία της ομάδας ήταν ο Κώστας Τσίτσαρης. Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στην πορεία των “κιτρινόμαυρων”είπε:

“Αν με ρωτούσατε από την αρχή της χρονιάς ότι η ομάδα του Ηλυσιακού θα τερμάτιζε στην 4η θέση και με βάση τις πολύ καλές ομάδες του ομίλου μας θα σου έλεγα ότι θα ήμουν ευχαριστημένος. Στην προκειμένη περίπτωση όμως θα σου απαντήσω ότι βάση των δυνατοτήτων μας και την απόδοση μας περίμενα να τερματίσουμε πιο ψηλά. Δίκαια όμως η ομάδα του Ηρόδοτου κατέκτησε την 1η θέση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Του χρόνου είμαι ότι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσουμε”.

Ερωτηθείς που αισθάνεται για την εμπειρία της Γ’ Εθνκής με δεδομένο ότι για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε αυτή την κατηγορία, ο Τσίτσαρης είπε: “Η εμπειρία ήταν απίστευτη. Ζούσα το κάθε λεπτό και την κάθε φάση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου. Μπορούσα να σκοράρω περισσότερες φορές λόγω των ευκαιριών που μου δόθηκαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω προς τους συμπαίκτες μου, στην διοίκηση και στον κόουτς που με βοήθησαν να προσαρμοστώ εύκολα”.

Σε ερώτηση για τα στοιχεία που ξεχώρισε ο ίδιος στην ομάδα του, ο νεαρός μέσος πρόσθεσε: “Θεωρώ ότι η ομάδα είχε υγεία και γι αυτό το λόγο πρωταγωνίστησε. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς όπως επίσης έπαιξε ρόλο ότι διαθέτουμε παίκτες με ταλέντο και εμπειρία. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι ήμασταν μια πραγματική οικογένεια”.