Connect with us

4ος Όμιλος

Τσίτσας και επίσημα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Παρελθόν ο Πετράκης

Published

on

Στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής προχώρησε η ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ προσδίδοντας ακόμη περισσότερο ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της. Συγκεκριμενα, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κατσούλη θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Κώστας Τσίτσας. Το νέο απόκτημα των νεοφώτιστων αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη Σούδας ,ωστόσο, οι εμφανίσεις ανάγκασε τη διοίκηση Μυλωνάκη να τον εντάξει στο δυναμικό του ΙΝΚΑ με ελεύθερη μεταγραφή. Αντίθετα, παρελθόν από το σύλλογο των Χανίων αποτελεί ο Γιώργος Πετράκης ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας, αλλά και κατόπιν εισήγησης του προπονητή Γιάννη Κατσούλη, αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ο ποδοσφαιριστής Κώστας Τσίτας.

Ο παίκτης ανήκε την περασμένη περίοδο στον Άρη Σούδας και αγωνιζόταν ως δανεικός στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, σκοράροντας πολλά και κρίσιμα τέρματα για την ομάδα μας.

Κώστα, σε καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένειά σου!

 

Επ’ ευκαιρίας ολοκλήρωσης της συνεργασίας της ομάδας μας με το Γιώργο Πετράκη, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και τη συμβολή του στην πετυχημένη πορεία μας φέτος.

Γιώργο σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία με τη νέα σου ομάδα και καλή συνέχεια και υγεία στη ζωή και την ποδοσφιαρική σου πορεία.