Connect with us

4ος Όμιλος

Τσαμόπουλος:”Ισορροπία και ποιότητα”

Τα ατού της Τριγλίας ανέδειξε ο Γιώργος Τσαμόπουλος, εκφράζοντας πάντως την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στη Ραφήνα

Published

on

Η επικράτηση επί της Αναγέννησης Ιεράπετρας (3-0) ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, δεδομένων και των αγωνιστικών αδυναμιών που έχει φανερώσει ο αντίπαλος στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου. Το θέμα, λοιπόν, είναι τι… ψάρια θα πιάσει στη Ραφήνα η Νέα Ιωνία, εκεί που την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την τοπική Τριγλία.

O Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον Γιώργο Τσαμόπουλο, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στο ματς με τους ‘κιτρινόμαυρους’ υποστήριξε: ”Θα αντιμετωπισουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή με σοβαρότητα. Το γεγονός ότι η ομάδα αυτή έχει πάρει θετικά αποτελέσματα με την αλλαγή προπονητή καθιστά το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο. Από την πλευρά μας, ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι, σεβόμενοι πάντα την δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά και την έδρα του”. Στη συνέχεια, ο ικανότατος προπονητής ανέλυσε τα ισχυρά στοιχεία του αντιπάλου και τα μειονεκτήματα της δικής του ομάδας: ”Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές και ποιότητα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα λάθη στην αμυντική λειτουργία ώστε να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στα πρώτα ματς. Παράλληλα, στόχος μας αποτελεί να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα μας στην επίθεση, με την επιστροφή σημαντικών παικτών που μας ειχαν λείψει μέχρι τώρα’. Στον επίλογο του ο Γιώργος Τσαμόπουλος σχολίασε τη μέχρι τώρα συγκομιδή της ομάδας, προσθέτοντας: ”Νομίζω ότι θα μπορούσαμε, αν είχαμε αποφύγει ένα με δύο λάθη, να έχουμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Κάποια ατομικά λάθη μάς στοίχισαν μερικούς βαθμούς στα προηγούμενα ματς, όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε και αυτούς τους βαθμούς πρέπει να τους πάρουμε σε κάποια από τα επόμενα ματς για να μην έχουμε πρόβλημα στο μέλλον’.

 

Μέσα ο Μπάρκογλου, περιμένει Αχμέτ

Κατά τα άλλα, στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Νέας Ιωνίας ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Το τεχνικό επιτελείο θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Νίκο Αχμέτ. Ο αρχηγός του προσφυγικού συλλόγου ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του δεν είναι βέβαιη. Αντίθετα, ο Γιώργος Μπάρκογλου αποθεραπεύτηκε και θα δώσει κανονικά το ‘παρών’, προσθέτοντας μία αξιόλογη λύση στη ‘φαρέτρα’ του έμπειρου τεχνικού και του επιτελείου του.  

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply