Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Γνωρίζουμε τις δυσκολίες”

Published

on

Η Διάνα Ηλιούπολης φιλοξενείται το Σάββατο το απόγευμα στις 4.30 στο Φάληρο από την τοπική ομάδα σε έναν αγώνα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου θέλει να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία της στην διοργάνωση, η οποία εγκαινιάστηκε στην πρεμιέρα με την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου (1-0).

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολύπειρος προπονητής υποστήριξε ότι ο αγώνας στο Φάληρο θα είναι ένα ακόμη ντέρμπι για την ομάδα του, η οποία πέρσι έδειξε έναν πολύ άσχημο ρόλο στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ένας επιπλέον λόγος που καθιστά τον αγώνα του Σαββάτου ντέρμπι κατά τον Γιώργο Τσαμόπουλο είναι επίσης το γεγονός ότι το Φάληρο θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την μεγάλη σε έκταση ήττα στον αγώνα της πρεμιέρας.

Ο Γιώργος Τσαμόπουλος εκτιμά επίσης ότι η ανταγωνιστική εικόνα που εμφανίζει η ομάδα του στην διοργάνωση καθιστά όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν εξαιρετικά δύσκολα, αφού όλοι οι αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν δάφνες αγωνιζόμενοι απέναντι σε ένα ποιοτικό συγκρότημα, όπως δείχνει η Διάνα Ηλιούπολης.

Για πολλοστή φορά ο Γιώργος Τσαμόπουλος αποποιείται τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του, τονίζοντας ότι η Διάνα στην δεδομένη χρονική στιγμή καλείται να «κτίσει» τον τίτλο του φαβορί και όχι να τον αποδεχτεί.

Ακούστε τις δηλώσεις του προπονητή της Διάνα στο επισυναπτόμενο βίντεο και μη λησμονήσετε ότι το Σάββατο, όπως γίνεται πάντα τα τελευταία χρόνια, η επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα καλύψει σε ζωντανή μετάδοση όλες τις κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού και θα φιλοξενήσει πλούσιο ρεπορτάζ από τους πρωταγωνιστές της συνάντησης αμέσως μετά το πέρας της.

Μπορείτε τέλος στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και την βαθμολογία του ομίλου.

https://web.facebook.com/244000022464895/videos/490565971523888/