Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Δεν υπάρχει άγχος για την κλήρωση γιατί δεν είμαστε φαβορί”

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Διάνας Ηλιούπολης, Γιώργος Τσαμόπουλος, μετά το φιλικό ματς με τα Σούρμενα.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε“Είχαμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο όπου δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, πετύχαμε δυο γκολ, είμαστε καλοί σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και είμαστε αρκετά κοντά στα δεδομένα που δουλεύουμε. Περιορίσαμε αρκετά τα λάθη που είχαμε κάνει στα προηγούμενα ματς και όλα αυτά έχουν σημασία καθώς βρήκαμε απέναντι μας μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Μετά έγιναν αρκετές αλλαγές που επηρέασαν την απόδοση μας αλλά στο τέλος θέλω να σταθώ σε κάτι που λέω πάντα. Ό,τι τα φιλικά παιχνίδια δεν δείχνουν ποτέ στο απόλυτα μέγεθος την πραγματική που θέλουμε γιατί ποτέ δεν προσεγγίσει ένας ποδοσφαιριστής το ίδιο ένα ματς επίσημο με ένα φιλικό”.

Ερωτηθείς για την κλήρωση, ο κ. Τσαμόπουλος δήλωσε:

“Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν έχουμε τον τίτλο του φαβορί ώστε να έχουμε άγχος με ποιον θα πέσουμε. Αντιμετωπίζουμε με ηρεμία την κλήρωση και το σίγουρο είναι ότι με την ενίσχυση των ομάδων και να θες να αποφύγεις κάποιες ομάδες δεν μπορείς γιατί όλες έχουν ενισχυθεί”.