Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Διαχείριση του αγώνα και rotation”

Published

on

Δύσκολη αποστολή έχει η Διάνα Ηλιούπολης σήμερα αφού στις 15.45 φιλοξενείται στο Ρουφ από την ομώνυμη ομάδα για το θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Σύμφωνα με τον προπονητή των “κυανέρυθρων” Γιώργο Τσαμόπουλο, ο σύλλογος των νοτίων προαστίων θα προχωρήσει σε απαραίτητο rotation ούτως ώστε αρκετοί παίκτες να πάρουν ανάσες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Το σχόλιο του

“Παίζουμε με μια σημαντική και ιστορική ομάδα που φέτος είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας να το διαχειριστούμε σωστά με την έννοια ότι σε 15 ημέρες καλούμαστε να παίξουμε πέντε παιχνίδια και αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη έστω ενός μικρού rotation ώστε να προστατέψουμε κάποιους παίκτες από τον κίνδυνο τραυματισμών. Φυσικά και μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά πάνω από το αποτέλεσμα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού μας. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς μεταξύ δυο πολύ καλών ομάδων και εύχομαι να κερδίσει ο πραγματικά καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο”.

Ερωτηθείς εάν παίξει ρόλο στο ψυχολογικό κομμάτι το αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα που θα ακολουθεί στο πρωτάθλημα, ο κόουτς της Διάνας είπε“Νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Άλλωστε το ματς του πρωταθλήματος αργεί και θα υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα οπότε θεωρώ ξεχωριστό”.

Μπορεί η Διάνα να φτάσει μακριά στη διοργάνωση

“Αυτόματα το αυριανό παιχνίδι είναι ένα ματς με αυξημένο βαθμό δυσκολίας και η γνώμη μου είναι για να προχωρήσεις μακριά στο θεσμό του Κυπέλλου, πρέπει να έχεις καλές κληρώσεις με δεδομένο ότι μπαίνουν ομάδες της Γ’ Εθνικής στην κλήρωση και επίσης πρέπει για να είσαι ανταγωνιστικός και στους δυο θεσμούς πρέπει να έχεις ευρύ ρόστερ και να κάνεις καλή διαχείριση. Ο χρόνος θα δείξει τι πετύχαμε απ’ όλα αυτά”.