Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Η αξία του αντιπαλου μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε συμπεράσματα”

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Διάνας Ηλιούπολης μετά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο φιλικό με την Κηφισιά.

Η νίκη με 2-0 ήταν σημαντικά αλλά το θετικό είναι ότι η ομάδα έβγαλε αρκετά από τα στοιχεία που δουλεύει στις προπονήσεις.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση του Γιώργου Τσαμόπουλου όπου και τόνισε

”Η ποιότητα και η αξία του αντιπάλου μας δίνει το δικαίωμα να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Δεν μετράει ουτε το αποτέλεσμα αλλά θέλω να βλέπουμε τις αδυναμίες μας από τα φιλικά παιχνίδια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλω των παιδιών. Χρησιμοποιήσαμε δυο διαφορετικούς σχηματισμούς και τακτικές διότι είχαμε σημαντικές απουσίες αλλά έπρεπε να παίξουν και αρκετά παιδιά. Έτσι μπόρεσα και είδα διάφορα πράγματα σε διαφορετικούς τρόπους άμυνας και επίθεσης και το σημαντικότερο είναι τα χρήσιμα συμπεράσματα που βγάλαμε. Ευχαριστούμε την Κηφισιά που αντιμετώπισε με σοβαρή προσέγγιση και κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι την Κυριακή με τους Αγιους Αναργυρους, ώστε να συνεχίζουμε να βλέπουμε τις αδυναμίες μας”.

Για την εικόνα της Κηφισιάς, ο έμπειρος προπονητής ειπε

”Ναι πιστεύω ότι έχει και την ποιότητα αλλά και την προσωπική αξία των παικτών όπως και έναν αξιόλογο προπονητή. Γενικά έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική”.