Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος – Η Διάνα δεν θα κάνει «εκπτώσεις» (video)

Published

on

Ο προπονητής της Διάνα Ηλιούπολης κύριος Γιώργος Τσαμόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στις επίσημες σελίδες του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την διοίκηση για την προσπάθεια διατήρησης του βασικού κορμού των ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υποστήριξε ότι η Διάνα, παρά το γεγονός ότι θα κινηθεί σε χαμηλότερο προϋπολογισμό σε σχέση με το παρελθόν, θα επιδιώξει λίγες και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της.

Θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Μανώλη Καλλέργη και να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κατηγορία.

Ο κύριος Τσαμόπουλος υποστήριξε ότι η Διάνα δεν θα κάνει «εκπτώσεις» στη νέα χρονιά και θα παραμείνει ανταγωνιστική

ΧΩΡΙΣ «ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ» Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΑ ?Ο προπονητής της Διάνα Ηλιούπολης κύριος Γιώργος Τσαμόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στις επίσημες σελίδες του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την διοίκηση για την προσπάθεια διατήρησης του βασικού κορμού των ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υποστήριξε ότι η Διάνα, παρά το γεγονός ότι θα κινηθεί σε χαμηλότερο προϋπολογισμό σε σχέση με το παρελθόν, θα επιδιώξει λίγες και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της. Θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Μανώλη Καλλέργη και να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κατηγορία. Ο κύριος Τσαμόπουλος υποστήριξε ότι η Διάνα δεν θα κάνει «εκπτώσεις» στη νέα χρονιά και θα παραμείνει ανταγωνιστική #dianafc #dianailioupolis #dianailioupolisanthem #ilioupoli #giogrostsamopoulos #epsaa #topikoathinas #erasitexnikopodosfairo #erasitexnikoathina #dianaacademy #socceracadamy #footballacademy

Gepostet von DIANA Academy -Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης am Donnerstag, 25. Juni 2020