Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: ”Μας προβλημάτισε η εικόνα του α’ ημιχρόνου” (video)

Published

on

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Α.Ε. Ηρακλείου, Γιώργος Τσαμόπουλος, αμέσως μετά το ματς με αντίπαλο τον Παπάγο, όπου οι ‘νερατζούρι’ ηττήθηκαν με 1-0. Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του… ξόδεψε ένα ημίχρονο και ότι παρουσίασε πρόβλημα στην τελική πάσα στις προϋποθέσεις που δημιούργησε μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Αναλυτικά, το σχόλιο του στην κάμερα της ιστοσελίδας μας:

‘Νομίζω ότι στο α’ μέρος δεν μπήκαμε καθόλου στο γήπεδο, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που το ματς πήγε έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Στη συνέχεια νομίζω ότι χάσαμε τελείως τους ρόλους μας, το μυαλό μας και ήμασταν αρκετά εκνευρισμένοι, πράγμα αδικαιολόγητο από τη μέχρι τώρα πορεία μας με αποτέλεσμα να ξοδέψουμε ένα ολόκληρο ημίχρονο

. Απόδειξη αποτελεί το πρώτο γκολ όπου όλη η ομάδα είμαστε πίσω από τη μπάλα και δεχτήκαμε ένα γκολ από παίκτη που ήρθε από πίσω σε φάση τρέιλερ. Στο β’ ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα και με τις αλλαγές αλλά και με την αλλαγή της τακτικής αλλά δυστυχώς ενώ αρκετές φορές φτάσαμε κοντά στο γκολ δεν κάναμε καλή τελική ενέργεια.

Είναι κάτι που το συναντάμε κάθε Κυριακή ακόμη και στα νικηφόρα αποτελέσματα που έχουμε πρόβλημα στην τελική πάσα. Θα το κοιτάξω με τους ποδοσφαιριστές μου να δω τι φταίει αφού ήμασταν πιο νευρικοί απ’ ότι έπρεπε και ανάλογα την πορεία της ομάδας θα πρέπει να ηρεμήσουμε, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Είμαστε απολύτως μέσα στους στόχους μας και θα πρέπει να επικρατήσει ηρεμία νηφαλιότητα και να συζητήσουμε με τα παιδιά γιατί ήμασταν σήμερα απόντες στο α’ ημίχρονο και είχαμε τόσο μεγάλη διακύμανση στην απόδοση μας’.